Ja, ja, det ble en litt sporadisk blogging mot slutten av 2014, jeg håper virkelig jeg kan finne tilbake til gløden. De siste månedene har jeg investert litt i Lensbaby-familien min av objektiver og tilbehør, og det skal bli artig å finne ut av de ulike mulighetene dette byr på. Når det gjelder f.eks. naturbilder kjenner jeg at jeg trekkes mer og mer mot det mer eksperimentelle uttrykket, heller enn de tradisjonelt «pene» landskapsbilder. Med flere typer makrotilbehør og andre kreative verktøy skal Lensbaby bli en god følgesvenn!

Den siste fototuren min i det gamle året gikk til Haslatangen, et av favorittstedene mine – med utallige motiver, enten man nå liker åpent hav, bøkeskog eller detaljer i strandkanten (eller ja takk, alt sammen!). Jeg hadde med vidvinkelen og fikk et fint bilde med solnedgangen i ryggen, og så tok jeg en rekke bilder med optikken Edge 80. Dette er et lensbabytilbehør som skaper en skarp stripe av fokus i bildet – etter min mening den desidert mest vriene lensbabyoptikken, fordi det er så vanskelig å beregne hvor denne stripa treffer når man titter gjennom søkeren eller på den lille live view-skjermen.

Klikk på bildene for fullskjermvisning: