I bloggerkretser er det et fenomen som kalles «throw-back-Thursday», der man bruker torsdagsbloggen til å poste bilder eller minner fra tidligere. Jeg kjører en tirsdagsversjon. ;) Har tidligere skrevet om hvordan jeg ofte får en nedtur når jeg kommer hjem fra fototurer og skal redigere bildene – forklaringen min på dette er at naturopplevelsen i seg selv er så flott at det å se det igjen på en pc-skjerm bare timer senere ikke kan yte den rettferdighet (ofte er man jo også sammen med fotovenner, og det i seg selv er jo en god opplevelse). ANYWAY. Disse bildene ble tatt for ganske nøyaktig ett år siden, ved Assevvassdraget. Så får jeg heller poste årets høstbilder fra en utflukt til samme sted i morgen ;) – årets bilder fra fossen finner du i forrige innlegg.

Klikk på bildene for fullskjermformat: