Fototjeneste: promobilder

bandfoto | dokufoto | konsertfoto

Har du behov for nye promobilder? Jeg tilbyr artist- og bandfoto i naturlig lys – dvs. ikke i fotostudio * – for en rimelig pris! Jeg kan også produsere dokufoto fra øving eller gig (reise, backstage, lydsjekk), og selvsagt fra konsert.

 Det som står i liten skrift ;)

  • Prisene ovenfor gjelder for området Arendal og omegn, dvs. Lillesand–Tvedestrand. For avstander større enn 3 mil tilkommer kjøregodtgjørelse på kr 3,50/km.
  • Dersom både dokufoto av gig pluss konsertfoto ønskes er samlet pris 4000,– pluss samme oppvartning som bandet (minus drikke…).
  • Dersom både dokufoto av øving og bandfoto ønskes er samlet pris 3000,–.
  • Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til egenpromotering. Ved fullt frikjøp vil prisen måtte reforhandles.
  • Avvik fra betingelser i boksene ovenfor kan medføre tillegg i pris – det blir vi enige om på forhånd.
  • Spørsmål kan rettes til Birgit på knipselyst@gmail.com.

Hvorfor så billig?

Tilbudet er primært rettet mot up-and-coming band og lokale helter som ikke har musikken som levebrød. Selv lever jeg heller ikke av fotografi; inntektene fra denne type oppdrag går direkte inn i utstyrs- og kursbudsjettet for denne altoppslukende hobbyen min. Siden ingen proffe fotografer i distriktet tilbyr denne typen tjeneste går jeg heller ingen i næringa ved å underby dem.

Billig og billig – du har jo pleid å gi vekk konsertbilder før? Ja, det har jeg, og det kommer jeg til å fortsette med. Forskjellen er at her forplikter jeg meg til å levere x antall bilder til bandet innen en gitt tid. I tilfeller der jeg deler bilder gratis er jeg enten engasjert av arrangementet, eller jeg skal uansett på den konserten og kan produsere de ferdige bildene i mitt eget tempo.

* For profesjonelle headshots i fotostudio anbefaler jeg Mona Hauglid Foto i Arendal – en boost for både imaget og selvfølelsen!